SOFT DESIGN 3SHAPE si EXOCAD

SOFTURILE CAD 3SHAPE si EXOCAD , cele mai performante și optimizate softuri din lume. Cu ajutorul lor putem proiecta o serie largă de piese protetice , de exemplu coroane anatomice , punți mici și extinse , supraprotezari pe implante Allon4 si Allon6, wax-up digital, fațete, coroane provizorii (test drive), inlay/onlay, DCR-uri, lucrări mobilizabile (scheletate și proteze totale), bonturi de implant individualizate , ghiduri chirurgicale, gutiere ortodontice ,modele 3D s.a.

SCANNER 3SHAPE E3 - Laborator de Tehnica Dentara - Timisoara - Green Dental Lab

SCANNER 3SHAPE E3

Scannerul E3 , reprezintă ultima generație de scanner 3SHAPE . Prezintă 2 camere de 5MP și o tehnologie ultraperformantă Blue Led Multiline. Are o acuratețe de 7 microni, iar textura scanării este color.

MASINA DE FREZAT WIELAND ZENOTEC SELECT HYBRID - Green Dental Lab - Laborator tehnica dentara -Tehnicieni dentari Timisoara - Laborator dentar

MASINA DE FREZAT WIELAND ZENOTEC SELECT HYBRID

Zenotec select hybrid se remarcă prin precizie și eficiență , atât prin frezarea uscată, cât și umedă a unei game largi de materiale dentare. Prin consecință putem freza uscat : discuri de zirconiu, PMMA, ceară, PEEK, rășină compozită armată cu fibră de sticlă (TRILOR), etc. Prin frezare umedă se pot confecționa lucrări din : ceramică cu leucit, EMPRESS CAD și disilicat de litiu EMAX CAD. Zenotec select hybrid are o precizie de 3 microni, oferind o EXCELENTĂ ADAPTARE MARGINALĂ.

CUPTOR DE SINTERIZARE ZIRCONIU IVOCLAR PROGRAMAT S1 1600

Ofera o sinterizare foarte exactă a lucrărilor din zirconiu e.max ZirCad, dar și a altor tipuri de zirconiu. Timpii de sinterizare se pot reduce de până la 75 min pentru unidentare și 90 de min pentru lucrări de 4 elemente.

IMPRIMANTĂ 3D FORMLABS FORM 2

Stereolitografia (SLA) își face loc în laboratoarele dentare prin intermediul imprimantei Form2 care folosește un laser pentru a depune rașina lichidă – strat cu strat cu o grosime între 25-100 microni. Se pot folosi o gama vastă de materiale și anume : Resins Clear, White, Grey, – pentru modele , linguri și șabloane, Castable Wax Resin pentru machete de punți, coroane si proteze scheletate iar Dental pentru ghiduri chirurgicale și gutiere.

CUPTOR CERAMICĂ PRESATA IVOCLAR PROGRAMAT EP 3010

Este un cuptor de ultimă generație care presează foarte simplu și eficient ceramică e.max Press. Mulțumită Sistemului de Detectare a Fisurilor (CDS), întrerupe imediat procesul de presare, în cazul în care apare o fisură.

CUPTOR DE CERAMICĂ IVOCLAR P 510 - Green Dental Lab Timisoara - Laborator tehnica dentara

CUPTOR DE CERAMICĂ IVOCLAR P 510

Dispune de un display touchscreen, generos, pe care se poate vizualiza foarte ușor poze cu pacientul. Prin tehnologia cu infraroșu, care prezintă un senzor, controlează procesul de uscare și închidere.

APARAT DE SUDURĂ CU PLASMĂ LA MICROSCOP LAMPERT PUK D3

Precizia ‘’nemțească” se poate observa foarte ușor la acest aparat, deoarece sudează foarte precis diverse aliaje cum ar fi , titanul, CoCr și aliaje nobile

SISTEME DE MAGNIFICAȚIE : MICROSCOP ȘI LUPE RENFERT

Folosirea microscopului reprezintă un standard în laboratoarele cu renume din toată lumea . Folosim microscopul la gravarea tuturor modelelor , dar și la unele proceduri care necesită o atenție deosebită , rezultând astfel o adaptare perfectă a lucrărilor protetice.

PARALELOGRAF CU MICROMOTOR MVK-LINE

Este dotat cu braţ de frezare 3D și cu limitator de adâncime cu micrometru. Este foarte precis în realizarea lucrărilor mobilizabile

ARTICULATOARE TOTAL- ȘI SEMIPROGRAMABILE ARTEX CR SI CT

Împreună cu arcul facial și cu măsuța de transfer pe care le dispunem în laborator , ne ajută să avem o ocluzie foarte precisă în statică și dinamică.

SPECTOFOTOMETRU PENTRU ÎNTREGISTRAREA CULORII DINȚILOR NATURALI VITA EASYSHADE V

SPECTOFOTOMETRU PENTRU ÎNTREGISTRAREA CULORII DINȚILOR NATURALI VITA EASYSHADE V

Redarea exactă a tuturor culorilor de dinți în sistemele standard de culori existente deja: Vita System 3d-Master, . Se folosește de asemenea și pentru a determina culoarea și de pe lucrările protetice din ceramică.

SISTEM BONT MOBIL CU PLACUȚE RENFERT AUTO SPIN

Acest sistem reprezinta un GOLD-standard la ora actuală datorită faptului că bonturile prezintă mobilitatea ZERO în placuțele de plastic în comparație cu soclurile din gips care, în timp, se uzează și apare mobilitatea.

APARAT DE TURNARE CU INDUCTIE BEGO – FORNAX T - Green Dental Lab - Laborator tehnica Dentara Timisoara

APARAT DE TURNARE CU INDUCȚIE BEGO – FORNAX T

Cu ajutorul bobinei de inducție , temperatura este setată și menținută precis, iar procesul de turnare este foarte scurt și eficient rezultând astfel un schelet metalic adaptat perfect.

TURBINE DE LABORATOR NSK PRESTO AQUA LUX ȘI PRESTO AQUA II

Turbina de laborator cu sistem de răcire a apei. Sistemul este proiectat special pentru prelucrarea ceramicii, în special a ceramicii pe bază de zirconiu. Avantajele folosirii acestei turbine sunt prevenirea formării de micro-fisuri și dispersia particulelor mici.

VACUUM MALAXOR RENFERT TWISTER EVO

RENFERT TWISTER EVO este o unitate de mixare cu o operare intuitiva cu un grad ridicat de flexibilitate cu o pompa de vacuum foarte puternica ce deține funcții programabile pentru mixare.

APARAT DE CURĂȚAT PROTEZE RENFERT SYMPRO

Renfert Sympro este un aparat pentru curățarea profesională a protezelor mobile și aparatelor ortodontice. Elementele cheie sunt acele rezistente la acizi. Aparatul se folosește atât pentru curățarea și înlăturarea plăcii bacteriene, a tartrului, cât și pentru decolorații sau cremele dentare adezive.

ALTE TIPURI DE APARATURĂ:

⦁ Sablator cu recirculare Renfert Vario Basic
⦁ Sablator Renfert Basic Quattro
⦁ Trimmer Renfert Millo
⦁ Soclator Renfert Infinity Mt2
⦁ Compresor CAD/CAM Tandem Prime CS 100/50
⦁ Masă vibratoare Renfert Vibrax
⦁ Vaporizator Effegi Brega VK 200
⦁ Cuptor termobaropolimerizare Effegi Brega Polyvalent
⦁ Aspirator silențios pentru 4 și pentru 2 posturi Renfert Silent V4 și V2
⦁ Cuptoare de calcinare cu hotă Renfert Magma și Supertherm
⦁ Micromotoare Schick Dental Qube
⦁ Cuptor fotopolimerizare Densply Triad 2000
⦁ Spatule electrice Renfert Waxelectric II
⦁ Baie de ceară Renfert Hotty Led
⦁ Aparat de gutiere Plastvac- Bioart