Servicii Diverse - Restaurări protetice

La Green Digital Lab, acoperim o gamă diversă de servicii, începând de la scanare intraorala,sedinta foto profesionala, digital smile design , wax up digital ,  modele printate 3D, modele de studiu, gutiere bruxism și de contenție, ghiduri chirurgicale și multe altele

Calitatea lucrărilor noastre este esențială pentru noi. De aceea, folosim doar materiale premium care oferă o estetică deosebită. În plus, cu ajutorul tehnologiei, laboratorul nostru de tehnică dentară oferă servicii de top pentru restaurări protetice fixe, mobilizabile, mobile-proteze totale. Principiul unei colaborări bazate pe încredere și profesionalism, este unul dintre eforturile pe care le depunem astfel încât beneficiarul final (pacientul) să plece cu zâmbetul pe buze din cabinetul medicului. Expertiza și creativitatea întregii echipe se amestecă armonios, menite să anticipeze nevoile pacienților.  De-a lungul timpului am învățat că zâmbetul este o trăsătură a fetei, astfel, design-ul fiecărui dinte începe cu analiza zâmbetului și a trăsăturilor fizionomiei. Totul pentru a se armoniza cât mai natural.

Lista servicii diverse

Vrei să colaborăm?

Venim în întâmpinarea pacienților tăi cu servicii și lucrări de cea mai bună calitate. Descarcă catalogul nostru de prețuri completând datele din formularul alăturat.