Restaurări protetice mobile - proteze totale

Protetica mobilă este o ramura importanta a stomatologiei. La Green Digital Lab avem grija ca fiecare lucrare să satisfacă nevoile pacienților. Serviciile noastre sunt personalizate în funcție de situația clinică a pacientului.

Calitatea lucrărilor noastre este esențială pentru noi. De aceea, folosim doar materiale premium care oferă o estetică deosebită dar și o durabilitate crescută. În plus, cu ajutorul tehnologiei, laboratorul nostru de tehnică dentară oferă servicii de top pentru restaurări protetice mobile – proteze totale( convenționale sau flexibile). Principiul unei colaborări bazate pe încredere și profesionalism, este unul dintre eforturile pe care le depunem astfel încât beneficiarul final (pacientul) să plece cu zâmbetul pe buze din cabinetul medicului. Experiența și creativitatea întregii echipe se amestecă armonios, menite să anticipeze nevoile pacienților.  De-a lungul timpului am învățat că zâmbetul este o trăsătură importantă a feței. 

Protezele totale realizate în laboratorul nostru, sunt întotdeauna bazate pe analiza amănunțită a zâmbetului și a trăsăturilor fizionomice. Astfel fiecare lucrare oferă o estetică naturală, unică și deosebită.

Lista servicii - Restaurări protetice mobile - proteze totale

Vrei să colaborăm?

Venim în întâmpinarea pacienților tăi cu servicii și lucrări de cea mai bună calitate. Descarcă catalogul nostru de prețuri completând datele din formularul alăturat.