Restaurări protetice fixe

Fie că e vorba de fațete, coroane, sau skyn-uri, vom alege tipul de restaurare cel mai potrivit pentru fiecare caz în parte.  Împreună alegem varianta optimă între a fi minim-invaziv și a avea un rezultat longeviv.

Calitatea lucrărilor noastre este esențială pentru noi. De aceea, folosim doar materiale premium care oferă o estetică deosebită. În plus, cu ajutorul tehnologiei, laboratorul nostru de tehnică dentară oferă servicii de top pentru restaurări protetice fixe.  Principiul unei colaborări bazate pe încredere și profesionalism, este unul dintre eforturile pe care le depunem astfel încât beneficiarul final (pacientul) să plece cu zâmbetul pe buze din cabinetul medicului. Experiența și creativitatea întregii echipe se amestecă armonios, menite să anticipeze nevoile pacienților. De-a lungul timpului am învățat că zâmbetul este o trăsătură a feței, astfel, design-ul fiecărui dinte începe cu analiza zâmbetului și a trăsăturilor fizionomiei. Totul pentru a se armoniza cât mai natural. 

Coroanele dentare realizate de laboratorul nostru, restaurează estetic și funcțional dinții afectați sau protezează implanturi dentare. Rigurozitatea și inovația tehnicienilor noștri dar mai ales a tehnologiei, cresc gradul de precizie și estetică a fiecărei lucrări și implicit durata de viață a unei restaurări protetice fixe.

Lista servicii - Restaurări protetice fixe

Vrei să colaborăm?

Venim în întâmpinarea pacienților tăi cu servicii și lucrări de cea mai bună calitate. Descarcă catalogul nostru de prețuri completând datele din formularul alăturat.