RPF din Zirconiu Monolitic​

Calitatea lucrărilor noastre este esențială pentru noi . De aceea, folosim doar materiale premium și anume : IPS e.max ZirCad Prime , este un zirconiu multilayer, absolut revoluționar, care oferă o estetică deosebită datorită tehnologiei Gradient (GT) . Indicatii acestui material de top variind de la coroane total fizionomice pana la punți de 14 elemente. Materialul prezinta o rezistenta la incovoiere ridicata de 1,200 MPa (dentina).

RPF Integral-ceramice IPS e.max

Putem executa lucrări din ceramică presata IPS e.max Press sau din ceramică frezată IPS Empress sau IPS e.max Cad. Estetica superioară , de neegalat a acestor tipuri de restaurări este recomandată mai ales în zona frontală, unde putem obține cu ajutorul fațetelor sau a coroanelor , un zâmbet de Hollywood.

RPF METALO-CERAMICĂ

Folosim sistemul IPS Style Ceram by Ivoclar , singura ceramică ce folosește cristale de oxyapatita care au capacitatea ridicată de a reflecta lumina natural , generându-se astfel un efect de profunzime . Aspectul natural al lucrarilor protetice cu IPS Style Ceram este deosebit.

RPF METALO-CERAMICĂ CU SCHELET METALIC SINTERIZAT LASER (SLM)

Pentru a profita de tehnologia modernă , și pentru a scăpa de procesul convențional de turnare prin inducție, efectuăm design-ul scheletul metalic în soft-ul 3Shape/Exocad. Iar apoi trimitem macheta digitală la un centru de printare cu laser (SLM), astfel obținem un schelet metalic rapid, cu adaptare perfectă.

RESTAURARI PROTETICE PE IMPLANTE

Oferim o gamă variată de lucrări pe implante și anume:

– coroane și punți din zirconiu

-coroane și punți din metalo-ceramică

-All on 4 înșurubate

-All on 6 înșurubate

-bonturi individuale

-bonturi hibride

-lucrări mobilizabile pe locator

-lucrări mobilizabile pe bare

PROTEZA SCHELETATĂ

La fel ca și în cazul RPF metalo-ceramice , și la lucrările scheletate folosim tehnologia CAD/CAM și SLA pentru o adaptare excelentă a scheletelor metalice. În executarea lucrărilor mobilizabile, folosim doar produse de top de la Bredent.