Despre echipa Green Digital Lab - Laborator de tehnică dentară Timisoara

GREEN DIGITAL LAB  s-a înființat ca o afacere de familie,  reprezentând un nucleu de oameni energici și pasionați, având o experiență de peste 10 ani în ramura medicinei dentare. Ne concentrăm pe obținerea și utilizarea super tehnologiilor din acest domeniu în propriu laborator. Căutam să ne perfecționam continuu, investind în cursuri și workshop-uri pentru a fi mereu la curent cu noutățile din domeniu.

Dispunem în acest moment de tehnologie digitală CAD/CAM și tehnologie SLA de printare 3D, oferind astfel pacienților lucrări dentare de o estetică deosebită, cu aspect natural și funcționalitate excelentă pe termen lung. Lucram într-un laborator modern, în zona centrală a orașului Timișoara, și suntem în permanenta deschiși comunicării și colaborării în cele mai bune condiții cu partenerii noștri.

Vorbim despre o echipă, pornim de la o viziune și  deschidem o noua eră atingând progresului tehnologic din domeniul nostru.

Zâmbetul este cheia expresivității noastre. Credem cu tărie că un zâmbet nu trebuie să fie limitat de complexe, iar mai presus de atât,  încrederea în noi înșine este esențială.  Exact acestea sunt valorile care ne ghidează și pe noi, ca tehnicieni, în activitatea noastră. Mereu pasionați de ceea ce facem, devotați și plin de entuziasm credem cu tărie zâmbetul înseamnă încredere. Noi suntem sculptori ai expresivității, măiestrii ai rafinamentului și eleganței. Pentru noi  asta înseamnă frumusețea.

Galerie Foto

Misiunea noastră

Competență

Ne dorim să ne menținem în topul celor mai performante Laboratoare de Tehnică dentară la nivel european, prin calitatea serviciilor, vom rămâne în continuare consecvenți și într-o formă autentică și mereu în pas cu evoluția tehnologică din domeniul tehnicii dentare.

Responsabilitate

Fiecare partener și pacient este important pentru noi. Suntem responsabili și prin loialitate și grija față de pacienți și parteneri. Prețuim oamenii care lucrează cu pasiune și sunt pasionați de progres și vrem să creăm relații de durată, bazate pe încredere și respect reciproc.

Continuitate

Specialiștii laboratorului nostru sunt într-o continuă informare în domeniu. Împreună formăm un tot unitar și ne mândrim cu realizările noastre. Până în prezent am creat o legătură strânsă cu medicii stomatologi care totodată au devenit partenerii alături de care am devenit arhitecți de zâmbete.

Valorile noastre

Inovație și progres

Tehnica dentară a devenit o artă. Știința, tehnologia și inovația au ajutat de-a lungul timpul această ramură să definească dar mai ales să evolueze atât de rapid procesul realizării lucrărilor protetice încât astăzi ne bucurăm cu toții de rezultate excepționale. La Green Digital Lab, ne bazăm pe creativitatea întregii echipe, învățăm constant și ne străduim să fim mereu în pas cu ultimele tendinte.

Rezultate măsurabile

Înarmați cu precizie și mare atenție, ne mândrim de fiecare dată când reușim să finalizăm o lucrare dar mai ales când ne ridicăm peste nivelul așteptărilor pacienților și totodată al sau partenerilor noștri. Experiența ne obligă să facem din conduită o responsabilitate iar calitatea superioară a serviciilor oferite de laboratorul nostru de tehnică dentară, sa reflecte standardele activității noastre.

Performanță și încredere

Sprijinim medicii stomatologi și îi ajutăm să redea zâmbetele pacienților lor. Susținem performanța tehnologică și dezvoltăm relații bazate pe încredere, bucurându-ne astfel împreună de evoluția tehnologiei și a științei. Ne-am propus să pășim în acest domeniu prin investiții masive în tehnica și aparatura de ultimă generație, inovație, documentare, multă răbdare și nu în ultimul rând pasiune.